Meubels opknappen

Meubels opknappen, voor mij is nagenoeg geen klus te groot of te klein.

Als uw werk alleen opnieuw bekleed moet worden, alleen nieuwe vullingen en de oude stof gebruiken dan is dit geen enkel probleem mits het meubel het waard is. Kortom hout verbindingen die los laten zit kussen die te zacht worden, stof die vernieuwd moet worden in zijn geheel of gedeeltelijk geen probleem. Zolang er een frame is dan valt er altijd wel een passende oplossing voor te vinden.

Lees meer

Meubelstofferen

Waarom meubels laten stofferen?
Als U in het verleden dure meubelen heeft aangeschaft bent U haast wel verplicht om het te late herstofferen, want daarbij behoud je namelijk het “oude” comfort en kun je de uitstraling zelf bepalen.
Of u heeft bijvoorbeeld een erfstuk. Hier is altijd met veel liefde en plezier in geleefd door uw naaste, dit kan niet weggedaan worden uit emotionele waarde maar het staat niet in uw interieur. Dan is de meubelstoffeerderij een bestek bij uitkomst

Lees meer

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit staat bij mij centraal

Daarnaast zal de liefde voor het vak, de kennis en de kunde U zeker verblijden met het geretourneerde werk wat bij mij laat doen!

Aan de uitstekende service, eerlijkheid en de leverbetrouwbaarheid zal het dan zeker niet schorten.
Ik kom vrijblijvend en in alle eerlijkheid op locatie een offerte aan maken waarbij besproken kan worden uit een divers assortiment stof, vinyl en leder( zodra een andere optie meer van relevantie zal zijn zal ik dit zeker niet voor me houden).

Daarnaast zal al mijn afgeleverde werk kosteloos gehaald en gebracht worden.

Contact